Logistikkløsninger som hjelper.

Tilbud og etterspørsel er nøkkelen til enhver bedrift.
Gjennom rådgivning kan vi se på løsningene som kan tilpasses din transport og logistikk.

Itide AS er et moderne transport og logistikk selskap. Vi kan tilby fremtidsrettede og effektive løsninger for våre kunder.

Vi betjener hele det sentrale Østlandet med eget materiell. Med svært godt innarbeidet nettverk av dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby nasjonale distribusjonsløsninger. Vi tilbyr fullverdige logistikkløsninger for våre kunder med vår terminal på Stokke.

Enestående tilgjengelighet og med mange nyttige verktøy tilbyr vi telefon-chat, gratis logistikkverktøy i MINITIDE, samt GPS tracking og sporing.

La oss finne de løsningene som er rett for din bedrift, helt uforpliktende og gratis

Spør om et møte, med vår representant!

rådgiver     to vestfold transportfirmaer slar seg sammen

Jørn har lang fartstid i transportbransjen og kjenner markedet ut og inn. Både som sjåfør, befrakter og daglig leder av transportfirmaet HTS (Horten) har han den kunnskapen trengs.

Itide kan være en god sparringspartner som kan bidra til merverdi i din bedrift.

Vi er pålitelige og dyktige i transportløsninger som er gunstige, samt fordelaktige din bedrifts behov. Vi kjenner markedet og har kontroll på transportkostnadene i ditt område og kan derfor tilby svært konkurransedyktige priser.

Våre Express løsninger har rask opphenting, EDI løsning, sporing (track&trace) og i vårt gratis logistikkverktøy “minitide  kan du forenkle hverdagen ytterligere.

Ønsker du å kunne øke effektiviteten gjennom høysesongen og opprettholde driftsnivået uten store komplikasjoner. Da kan vi sammen se på utfordringene rundt driften, se på løsningene og sette sammen et overordnet mål med løsningsorienterte resultater i bakhånd.

Det skal lønne seg å bruke itide og vi kan garantere for at din bedrift blir tatt hånd om gjennom hele transport-prosessen.

Med våre tjenester, sparer du tid, energi og penger!

Banner - Kontakt