Hei! Vi er Itide!

Om Itide

Om Itide

Våre produkter, tjenester og løsninger har som mål å spare tiden, pengene og energien til kundene våre, slik at de kan gjøre det de gjør best – styre bedriften sin.

Siden 2008

Siden 2008

itide så dagens lys i 2008, vi har siden den gang hatt en målrettet og suksessiv utvikling med sterkt fokus på personlige relasjoner, kvalitet og nettopp det å være i tide.

Med vårt tilholdssted sentralt på Østlandet og via våre samarbeidspartnere, kan vi levere skreddersydde transport og logistikkløsninger uansett hvor og når du måtte trenge det – alt etter ditt behov.

Trenger du hjelp når det kommer til distribusjon, kan vi finne lønnsomme og effektive løsninger som gjør din hverdag både mer oversiktlig men mest av alt enklere. Vårt heldekkende nettverk, våre biler i alle størrelser og fasonger og sist, men ikke minst våre dyktige medarbeidere sørger alltid for at dine forsendelser kommer trygt frem enten det måtte være med bil, båt, fly eller tog.

Gjennom kontinuerlig utvikling av våre tjenester og hjelpemidler er vårt mål å sikre den beste kvalitet for våre kunder til en hver tid, slik at du som kunde skal få de beste løsningene bransjen har å by på men også føle at du er i de tryggeste hender.

Jobb & Karriere

Jobb & Karriere

Lyst til å være med på vinnerlaget? Ønsker du gode karrieremuligheter?

itide er ett fremtidsrettet og moderne selskap – Året hittil har gått forrykende med stadig økte volumer og vi søker derfor etter nye medarbeidere i deltidsstillinger men også med fast ansettelsesforhold.

For den rette venter en spennende jobb i ett ungt, morsomt og hektisk miljø med gode muligheter for å bygge en karrier innen transport og logistikk.

Er du interessert eller kjenner noen som kunne passe inn hos oss? Send søknad med CV på mail til oss på jobb@itide.no eller trykk her – Vi gleder oss til å høre fra deg.

Her finner du oversikt over ledige stillinger hos oss

Trenger du hjelp?

Våre tjenester

Vi har løst våre kunders utfordringer siden 2008. Vi står klare for å hjelpe deg med å løse dine kompliserte og enkle forsendelser når du trenger det.