Hei! Vi er itide.

Hei! Vi er itide.

Vi sørger for at pakken din kommer frem trygt og enkelt

Vi sørger for at pakken din kommer frem trygt og enkelt

Våre produkter, tjenester og løsninger har som mål å spare TIDEN, PENGENE og ENERGIEN til kundene våre, slik at de kan gjøre det de gjør best – styre bedriften sin.

Vi er kjempestolte av å kunne jobbe med våre kunder og partnere

Vi er itide – Helt enkelt!

Vi løser kompliserte og enkle transportbehov for våre kunder

Ønsker du en annerledes og fremoverlent transportør? Da bør du kontakte oss!

Telefon-chat

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Da skal du vite du kan alltid nå oss og vi er tilgjengelige pr epost, chat på nettsider og eller telefon 07.30-16.30 man-fre. Egen vaktelefon i helger.

Gratis logistikkløsning

Med minitide vil du få oversikt over alle dine utgående og inngående sendinger på ett og samme sted. Du kan blandt annet bestille frakt, skrive ut fraktbrev og etiketter samt få eksport av egendefinerte rapporter til Excel.

GPS Tracking

Spor enkelt dine Itide-sendinger på nettet. Se status i sanntid og detaljert fremgang av alle forsendelsene dine.

Full kontroll med Min Itide

Transportsystemer for fremtiden.

Transportsystemer for fremtiden.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle gode løsninger for våre kunder. Med Min itide ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig å administrere pakken for våre kunder.

Våre tjenester

Våre tjenester

Vi har løst våre kunders transportutfordringer siden 2008. Vi står klare for å hjelpe deg med å løse dine kompliserte og enkle transport- og lagerbehov når du trenger det.

Pakke & Gods

Vi henter og leverer dine forsendelser over hele Norge uansett vekt eller størrelse.

Bud & Ekspress

Vi henter og leverer innen kort tid direkte på din mottakers dør.

Lagerløsninger

Hos oss kan du helt enkelt lagre alt fra det minste kolli til større partier.

Skreddersydd

Transport- og logistikkløsninger tilpasset din bedrifts rutiner og daglige drift.

Våre daglige kjøreruter

Våre daglige kjøreruter

Vi leverer over hele Norge i tillegg til våre faste ruter med daglig hentinger og leveringer fra Kristiansand i sør til Lillehammer i nord!

Vi brenner for yrket vårt

Våre kunder er fornøyd med løsningene

Våre kunder er fornøyd med løsningene

Siden 2008 har vi løst våre kunders transport- og lagerutfordringer. Det er ikke uten grunn at vi er her i dag!

«GE Vingmed Ultrasound AS bruker itide som en lager- og logistikk-leverandør, hvor sikker og nøyaktige leveringer til vår produksjon er hele tiden hovedfokus. itide er profesjonelle, har høy grad av fleksibilitet og kunnskap innenfor sitt område som fyller GE sitt behov på en utmerket måte.»

Reidar Stenlund | Materials Manager Horten, GE Vingmed Ultrasound AS

«Optimera AS region TVB er meget fornøyd med samarbeidet med itide. Vi stiller store krav til våre leverandører og opplever itide som punktlige, dyktige og en transportør man kan stole på.»

Harald Martin Karlsen | Regionsjef TVB, Optimera AS / Region TVB

«Plug-In Norge AS bruker itide som lager og logistikk-leverandør, og vi er svært fornøyd med deres løsninger og samarbeid. For oss og våre kunder er nøyaktighet og punktlighet vesentlig. Plug-In Norge AS stiller store krav til våre samarbeidspartnere og vi opplever at itide ivaretar dette på en god måte.»

Ole Fredrik Eide | Product & Marketing Director, Plugin-In Norge AS

«Viessmann Refrigeration Systems AS har siden 2012 vært kunde av itide. Vi har stor glede av samarbeidet med itide, som løser våre behov på en utmerket måte. itides evne til å se, og løse, våre spesifikke behov som kunde, er et viktig bidrag til å kunne fremstå slik vi ønsker for våre kunder»

Tom Mathisen | Supply Chain Direktør Norden, Viessmann Refrigeration Systems AS

«Vi i Harmonie Norge AS har siden 2015 hatt et nært samarbeid med itide AS på deler av vårt transport behov. I tilfeller hvor vi har hatt behov for rask og presis levering, så har dette vært løst med høy kvalitet og tilgjengelighet. Vi stiller store krav til våre leverandører og opplever itide som en samarbeidspartner med høy kompetanse og en løsningsorientert organisasjon. For oss er transport og logistikk en viktig konkurransefordel og itide blir således en viktig samarbeidspartner også fremover.»

Marcus Ødegaard | Eier, Harmonie Norge AS

«itide Transport dekker et behov i transportmarkedet med rask responstid og tilpasning til kunders behov. Når de i tillegg yter service utover det vi forventer, så er vi på Alles Miljø AS strålende fornøyd.»

Line Hoksrød Larsen | Kategorileder - Beholdere, Alles Miljø

Ønsker du å følge med på vår hverdag?

Ønsker du å følge med på vår hverdag?

Hver uke sender vi ut et nyhetsbrev om hva som skjer i vår hverdag. Her kan du få innblikk i hvordan arbeidslivet hos itide er, hva vi jobber med i hverdagen og hva dere kan forvente å se i fremtiden!

Ved å sende inn e-posten din, godkjenner du våre personvern.