DørDør AS er nå en del av itide familien!

Med fokus på nærhet til kundene, unik kundeservice og dyktige medarbeidere har itide utviklet seg i et raskt tempo de siste årene.

Fra oppstarten i 2008 har vi bygget stein på stein. Vi har tro på fremtiden og fortsetter utviklingen i takt med kunders logistikkbehov.

Det er derfor med stor glede vi meddeler at DørDør AS er blitt en del av itide familien.

DørDør er et selskap som i likhet med itide jobber med kunden i fokus og yter «det lille ekstra». Et av flere fellestrekk for selskapene er fokus på sjåførene- og sjåførenes rolle i møte med våre kunders kunder.

DørDør har siden starten levert solide resultater. Siste 4 årene med omsetning rundt 40 MNOK takket være positive, lojale og arbeidsglade medarbeidere.

DørDør tilfører lager- og terminaler på Alnabru og Jevnaker. Bilparken er variert; fra varebiler til vogntog. Flere av bilene er containerbiler med løftelem som benyttes i kombinasjon med 30 vekselcontainere. DørDør innehar meget høy kompetanse innenfor skreddersydde løsninger og er kjent for å levere svært god kvalitet og høy servicegrad.

banner

Sammenslåingen

Med sammenslåingen defineres geografisk dekningsområde fra Kristiansand i sør til Lillehammer i nord, inkludert Viken og Østfold.

Samlet logistikkvirksomhet teller ca. 70 medarbeidere med omsetningstakt tilsvarende 100 MNOK/år.

Fokuset fremover vil være å videreutvikle det beste fra begge selskapene. Det er p.t ikke planlagt organisatoriske endringer eller endringer i operasjonelle rutiner.

Dette betyr at kontaktpersoner- og kontaktflater er de samme som tidligere.

Vi gleder oss til fremtiden og ser frem til å tilby dere et forbedret tjenestetilbud fra begge selskaper!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller om du ønsker en gjennomgang av ditt transportbehov:

Glenn Jarle Eriksen

Daglig leder

📞 | +47 970 55 831
📧 | glenn@itide.no
📌 | N-3160 Stokke

Jørn Kristensen

Logistikkrådgiver/salg

📞 | +47 982 82 501
📧 | jorn@itide.no
📌 | N-3160 Stokke