DRIVER 34

Gjennom sponsing, kan itide være med å gi næring til drømmene.

Ved å stå ved siden av unge, motiverende og inspirerende personer, håper vi itide kan bli en betydningsfull kanal for årene som kommer.

I år har vi valgt å bli med i racing “båtracing”, der det går fort, adrenalinet er høyt og noen ganger kan minne oss om en vanlig dag på itide😅

VERDIEN AV SAMARBEID

Det er mange kjerneverdier å dra nytte av i båtracing, fart, action, mekanikk, vennskap, familie, taktikk mm. Dette er flere ting vi kan identifisere oss med og bygge videre på i itide fellesskapet/ #itidefamily👍

Tross den tiden vi befinner oss i, er vi glad og gleder oss til å følge NLS Racing i årets sesong. Vi ønsker Nikolai Letterud Severinsen lykke til og vi skal heie med!

Borgeskogen 13 Tor-Arne_Drifssjef

Ung og lovende!

Høsten 2017 var Nikolai ute og prøvekjørte GT15 båt for første gang og bestemte seg da for at det var dette han skulle drive med. Han tok lisens i 2018 og han var da klar for starten 2019. Han fikk sponset båt fra Frode Sundsdal Racing, og da var det ingen vei tilbake. NLS racing er medlem av Outboardklubben og er en god gjeng i et særdeles godt fellesskap. Vårt team er bygget opp med venner, bekjente og alle er på plass for å gi Nikolai den beste støtte og backup. I år kjører Nikolai med ny båt og har gått over i klassen GT30!

Direkte link til Facebook NLS racing finner du HER

Sesong 2020

Tønsberg båtrace først!

Nikolai vil starte sesongen i Tønsberg, Norges eldste by. Om du vil følge med på eventet som starter 8-9 august kan du se etter nærmere informasjon på hjemmesidene her link.

Vi vil også være til stedet på eventet og heie på Nikolai.

Neste løp på planen er i Sandefjord Grand Prix 15-16 august, der Nikolai vil ha mulighet å kjempe om kongepokal (NM).

Se nærmere info om arrangementet på facebook link