Om itide

Våre produkter, tjenester og løsninger har som mål å spare TIDEN, PENGENE og ENERGIEN til kundene våre, slik at de kan gjøre det de gjør best – styre bedriften sin.

Heldekkende nettverk

Itide så dagens lys i 2008, vi har siden den gang hatt en målrettet og suksessiv utvikling med sterkt fokus på personlige relasjoner, kvalitet og nettopp det å være i tide.

Med vårt tilholdssted sentralt på Østlandet og via våre samarbeidspartnere, kan vi levere skreddersydde transport og logistikkløsninger uansett hvor og når du måtte trenge det – alt etter ditt behov.

Trenger du hjelp når det kommer til distribusjon, kan vi finne lønnsomme og effektive løsninger som gjør din hverdag både mer oversiktlig men mest av alt enklere. Vårt heldekkende nettverk, våre biler i alle størrelser og fasonger og sist, men ikke minst våre dyktige medarbeidere sørger alltid for at dine forsendelser kommer trygt frem enten det måtte være med bil, båt, fly eller tog.

Gjennom kontinuerlig utvikling av våre tjenester og hjelpemidler er vårt mål å sikre den beste kvalitet for våre kunder til en hver tid, slik at du som kunde skal få de beste løsningene bransjen har å by på men også føle at du er i de tryggeste hender.

Våre tjenester

Hos oss skal du alltid føle deg trygg på at dine varer er i de tryggeste hender – vi er engasjert på dine vegne med hovedfokus på at du og dine kunder skal være fornøyd fra A til Å.

Pakke og godstransport

I vårt omfattende distribusjonsnettverk, henter og leverer vi dine forsendelser over hele Norge på kryss og tvers uansett vekt eller størrelse enten det er med bil, båt, tog eller fly. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg

Bud- og ekpressleveringer

Det er ingen begrensninger hverken på størrelsen på godset eller destinasjonen den er adressert til, vi henter innen kort tid med levering direkte på din mottakers dør. Godset fraktes med alle typer transportmidler i hele Norden, alt etter behov.

Skreddersydd

Vi tilbyr transport- og logistikkløsninger spesielt tilpasset din bedrifts rutiner og daglig drift eller om det måtte være prosjekt som kan være avgrenset i volum, tid eller kompetanse

Lagerløsninger

Hos oss gjør vi alle typer lagerhåndtering for dine produkter. Alle typer plukk slik som helpall, kartong og stykkplukk av små og store enheter. En hel del tilleggstjenester kan også skreddersys etter din eller bedriftens behov

Glenn Jarle Eriksen
Glenn Jarle EriksenDaglig leder
Linn M Vågnes
Linn M VågnesTrafikkleder
Tor-Arne Johansen
Tor-Arne JohansenDriftsjef/ befrakter
Frode André Larsen
Frode André LarsenBefrakter
Jørn Kristensen
Jørn KristensenLogistikkrådgiver/ Selger
Lill Sundstøl
Lill SundstølBefrakter

Jobb og karriere

Lyst til å være med på vinnerlaget? Ønsker du gode karrieremuligheter?

Itide er ett fremtidsrettet og moderne selskap – Året hittil har gått forrykende med stadig økte volumer og vi søker derfor etter nye medarbeidere i deltidsstillinger men også med fast ansettelsesforhold.

For den rette venter en spennende jobb i ett ungt, morsomt og hektisk miljø med gode muligheter for å bygge en karrier innen transport og logistikk.

Er du interessert eller kjenner noen som kunne passe inn hos oss? Send søknad med CV på mail til oss på jobb@itide.no eller trykk her – Vi gleder oss til å høre fra deg.

Her finner du oversikt over ledige stillinger hos oss