Velkommen Glenn Jarle Eriksen

Fredrik Voldstad (grunder og eier av itide AS) har gleden av å ønske Glenn Jarle Eriksen hjertelig velkommen til å tre inn i sin nye stilling som Daglig Leder for selskapet.

Vi ønsket oss en entusiastisk, lyttende og initiativrik Daglig Leder. Vi ønsket oss en leder med guts og gjennomføringsevne, og med evnen til å organisere og utføre tydelig kommunikasjon. Dette er kvaliteter vi har funnet hos Glenn Jarle mener Fredrik Voldstad.

banner

Glenn Jarle Eriksen kommer fra stillingen som Daglig leder i Harmonie Norge AS, hvor han har vært siden 2015. Han har også lang fartstid innenfor transport og logistikk fra Norsk Gjenvinning AS og Bring Cargo.

Itide AS

I løpet av årene har vi bygget stein for stein – og i dag fremstår vi som et solid selskap og en trygg arbeidsplass for mange flinke medarbeidere. Sammen har dette bidratt til å skape et logistikkselskap med god forankring i lokalmiljøet. Dette er vi stolte av, sier Fredrik Voldstad.

Vår viktigste jobb som transportør, er å utvikle og tilrettelegge for økt konkurransekraft, lønnsomhet og verdiskapning hos våre kunder. Å sitte i dette førersetet  krever en modig, effektfull, utadvendt og moderne leder – som vet å trykke på de rette knappene – samt lede og utvikle itide på veien videre.

Jeg ser frem til å ha med Glenn Jarle på laget, sier en godt fornøyd Fredrik Voldstad.

Nye muligheter

Eriksen er tydelig på at han ser frem til å bli en del av itide; « Det er med ydmykhet og stor entusiasme jeg tar fatt på oppgaven med å lede itide fremover.

Selskapet har utviklet seg veldig bra de siste årene, og det gir oss store muligheter fremover.

Jeg gleder meg stort til den reisen som vi, sammen med de fantastisk flinke medarbeiderne våre, skal skape sammen.»