Prisjustering fra 01.01.2021

Kjære kunde

Takk for du velger itide.

Vi har lagt bak oss nok et innholdsrikt år men også et utfordrende år på mange måter.
Til tross for de betydelige påvirkningene Covid-19 har hatt på vårt samfunn, har vi kontinuerlig justert driften for å opprettholde pålitelige leveringstjenester av høy kvalitet. I løpet av året har vi i tillegg gjennomført en rekke tiltak for å forbedre servicegraden ovenfor dere som kunde.

Vi har også gjort grep for å kunne betjene dere som kunde på en enda mere effektiv måte enn hva vi tidligere har vært i stand til.

Med hensyn til det ovennevnte kan vi forsikre deg om at vi har gjort alt hva vi kan for å holde den årlige prisjusteringen til et minimum. Dine nye priser er gjeldende fra 01.01.2021 og du finner dine oppdaterte priser på vår tjeneste minitide.no.

Ved eventuelle spørsmål knyttet til prisjusteringen eller våre tjenester, ta kontakt med oss på kundeservice@itide.no eller telefon 33 50 45 50.
Du kan også finne informasjon på våre nettsider www.itide.no.

Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke deg for samarbeidet. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet i årene som kommer, og kan forsikre deg om at vår største forpliktelse er å yte tjenester av aller høyeste kvalitet og verdi, og dermed bidra til din forretningsvekst

Prisjustering: