Våre tjenester

Våre produkter, tjenester og løsninger har som mål å spare tiden, pengene og energien til kundene våre, slik at de kan gjøre det de gjør best – styre bedriften sin.

TILLEGSTJENESTER               VÅRE TJENESTER

Kan vi hjelpe deg med noe av dette?

Bud- og ekspressleveringer

Det er ingen begrensninger hverken på størrelsen på godset eller destinasjonen den er adressert til, vi henter innen kort tid med levering direkte på din mottakers dør. Godset fraktes med alle typer transportmidler i hele Norden, alt etter behov.

Pakke og godstransport

I vårt omfattende distribusjonsnettverk, henter og leverer vi dine forsendelser over hele Norge på kryss og tvers uansett vekt eller størrelse enten det er med bil, båt, tog eller fly. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med dine transportbehov.

Skreddersydd

Vi tilbyr transport- og logistikkløsninger spesielt tilpasset din bedrifts rutiner og daglig drift eller om det måtte være prosjekt som kan være avgrenset i volum, tid eller kompetanse. Ta kontakt med oss for et tilbud eller en uforpliktende prat

Lagerløsninger

Hos oss gjør vi alle typer lagerhåndtering for dine produkter. Alle typer plukk slik som helpall, kartong og stykkplukk av små og store enheter. En hel del tilleggstjenester kan også skreddersys etter din eller bedriftens behov

Tolltjenester

Alle varer som innføres til Norge fra utlandet må igjennom en rekke prosesser hos Tollvesenet. Kunnskap om tollbestemmelser er avgjørende for en korrekt og smidig innførsel av varer til Norge. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med alt innenfor toll. 

Tilleggstjenester

Har du helt spesielle behov og ønsker å tilpasse forsendelsen din, kan du velge mellom flere forskjellige servicenivåer som vil være med på å skape merverdi for deg og dine kunder.

Levert etter avtale

Er en tjeneste hvor vi gjør avtale direkte med mottaker
om å levere varen på avtalt sted uten at mottaker
er tilstede for å ta i mot leveransen

Merking

Trenger du hjelp til merking av godset kan vi gjøre
denne jobben for deg og din bedrift

Utskrift av fraktbrev

Hvis ønskelig fyller vi gjerne ut
fraktbrevet for bedriften din

eVarsling

Mottakeren din kan få beskjed via
SMS eller epost når sendingen er på vei