PRISER               LAGER               KONTAKT OSS

Lager og lagertjenester

Hos oss gjør vi alle typer lagerhåndtering for dine produkter som helpall,

kartong og stykkplukk av små og store enheter samt en hel del tilleggstjenester kan også skreddersys etter din eller bedriftens behov

Våre lagertjenester

Hos oss skal du alltid føle deg trygg på at dine varer er i de tryggeste hender – vi er engasjert på dine vegne med hovedfokus på at du og dine kunder skal være fornøyd fra A til Å.

Lager

Du kan lagre alt fra det minste kolli til større partier. Lagerløsningen passer for deg som ikke trenger at varene skal holde en viss temperatur, og kan utvides med allsidige tilleggstjenester – alt etter ditt behov.

  • Trenger din bedrift ekstern lagerkapasitet
  • Vi gjør lagerhåndtering for dine produkter
  • Alle typer lager og logistikktjenester for din bedrift
  • Driver du netthandel, vi gjør stykkplukk av små og store enheter
  • Lagring i hyller og reoler
  • Tredjepartslogistikk og lagerhotell
  • Tilleggstjenester kan skreddersys etter din eller bedriftens behov
Jørn Kristensen
Jørn KristensenLogistikkrådgiver
Ta kontakt, Jørn hjelper deg i dag!

Tollager A

Ønsker du eller bedriften din å lagre ufortollet gods? På tollager kan varene dine ligge ufortollet på vårt tollager inntil varene tas ut for salg, eller overføres til ordinært lager for videre håndtering. Hvis du eller bedriften din ønsker, kan vi tilby tilleggstjenester som f.eks kontrollere at godset stemmer overens med pakkseddel og fraktdokumenter samt fortolling av varene.

Kjølelager

Har du behov for å lagre varer som krever en viss temperatur? Da er det viktig med spesialtilpassede lokaler og kunnskap. Med oppdaterte systemer innenfor kjøleproduksjon vil varene dine, enten det er dagligvarer, kjøtt, legemidler eller fisk, lagres trygt hos oss.

Hva koster det?

Prisene for våre lager- og lagerrelaterte tjenester er avtalebasert du vil derfor ikke finne noen priser på dette her, ta kontakt med oss så vil vi sammen skreddersy de beste lagertjenestene etter dine behov til gode og konkurransedyktig priser.