Vi hjelper deg med den tryggeste og raskeste løsningen.

Budbil Oslo

Budbil Oslo

Noen ganger haster det litt mer enn andre, da kan det være fint å vite at vi alltid har en budbil som kan stille opp hos deg i Oslo på kort varsel!

Haster det? Ring 03303

Vi har egen avdeling i Oslo og tilbyr Budbil med levering samme dag

Skal du sende noe som må være fremme samme dag? Da er budbil fra itide løsningen for deg. Vi har egen avdeling i Oslo og henter din sending med budbil omgående for direkte levering uten andre stopp på veien. Vi stiller med en, to eller flere sjåfører som du kan holde kontinuerlig kontakt med dersom det er ønskelig. Godset fraktes med alle typer transportmidler i hele Norge, alt etter ditt behov.

Vi sender budbiler i Oslo og over hele Norge

Vi har budbiler som kan sendes ut i Oslo og over hele Norge, i tillegg har vi faste ruter mellom Kristiansand og Lillehammer med daglig henting og levering:

Kristiansand – Arendal – Kragerø – Nedre Telemark – Vestfold – Kongsberg – Drammen – Moss – Askim – Rakkestad – Halden – Oslo – Hønefoss – Jevnaker – Minnesund – Gjøvik – Hamar – Lillehammer

Vi tilbyr alt innen budbil

Hos oss får du godset fraktet med alle typer transportmidler i hele Norge. Vi har biler i alle størrelser. Fra liten budbil til stor varebil med skap eller bakløfter, til små og store lastebiler.

Vi stiller med en, to eller flere sjåfører som du kan holde kontinuerlig kontakt med dersom det er ønskelig.

Du kan også velge å få opphenting og levering direkte, til ønsket klokkeslett eller at bakken skal leveres innen antall timer.

Hvordan fungerer budbil fra itide?

Våre befraktere er opptatt av å være profesjonelle rådførende part i dine forespørsler. Slik fungerer budbil fra itide:

  • Fyll ut detaljene i kontaktskjemaet og send det inn.
  • En av våre befraktere tar kontakt med deg så fort forespørselen har kommet inn.
  • Befrakter gjør en profesjonell vurdering av oppdraget.
  • Deretter tar befrakter kontakt med deg for å:
    • Veilede deg hvordan godset burde fraktes
    • Når det kan gjennomføres
    • Til hvilken pris

Skreddersydde transport- og logistikktjenester siden 2008

Itide har levert skreddersydde transport- og logistikktjenester til bedrifter på Østlandet siden 2008. Gjennom årene har vår ekspertise, markedsposisjon og nettverk vokst betydelig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan skreddersy en tjeneste tilpasset bedriftens behov, slik at vi kan begynne å utvikle kostnadsbesparende og effektive infrastrukturløsninger for din bedrift.

«GE Vingmed Ultrasound AS bruker itide som en lager- og logistikk-leverandør, hvor sikker og nøyaktige leveringer til vår produksjon er hele tiden hovedfokus. itide er profesjonelle, har høy grad av fleksibilitet og kunnskap innenfor sitt område som fyller GE sitt behov på en utmerket måte.»

Reidar Stenlund | Materials Manager Horten, GE Vingmed Ultrasound AS

«Optimera AS region TVB er meget fornøyd med samarbeidet med itide. Vi stiller store krav til våre leverandører og opplever itide som punktlige, dyktige og en transportør man kan stole på.»

Harald Martin Karlsen | Regionsjef TVB, Optimera AS / Region TVB

«Plug-In Norge AS bruker itide som lager og logistikk-leverandør, og vi er svært fornøyd med deres løsninger og samarbeid. For oss og våre kunder er nøyaktighet og punktlighet vesentlig. Plug-In Norge AS stiller store krav til våre samarbeidspartnere og vi opplever at itide ivaretar dette på en god måte.»

Ole Fredrik Eide | Product & Marketing Director, Plugin-In Norge AS

«Viessmann Refrigeration Systems AS har siden 2012 vært kunde av itide. Vi har stor glede av samarbeidet med itide, som løser våre behov på en utmerket måte. itides evne til å se, og løse, våre spesifikke behov som kunde, er et viktig bidrag til å kunne fremstå slik vi ønsker for våre kunder»

Tom Mathisen | Supply Chain Direktør Norden, Viessmann Refrigeration Systems AS

«Vi i Harmonie Norge AS har siden 2015 hatt et nært samarbeid med itide AS på deler av vårt transport behov. I tilfeller hvor vi har hatt behov for rask og presis levering, så har dette vært løst med høy kvalitet og tilgjengelighet. Vi stiller store krav til våre leverandører og opplever itide som en samarbeidspartner med høy kompetanse og en løsningsorientert organisasjon. For oss er transport og logistikk en viktig konkurransefordel og itide blir således en viktig samarbeidspartner også fremover.»

Marcus Ødegaard | Eier, Harmonie Norge AS

«itide Transport dekker et behov i transportmarkedet med rask responstid og tilpasning til kunders behov. Når de i tillegg yter service utover det vi forventer, så er vi på Alles Miljø AS strålende fornøyd.»

Line Hoksrød Larsen | Kategorileder - Beholdere, Alles Miljø

Få et uforpliktende tilbud på budbil i dag!

Få et uforpliktende tilbud på budbil i dag!

Fyll ut feltene nedenfor, så vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post så fort som mulig