Driftsmeldinger2018-10-05T18:39:15+00:00

22 jan: Utfordrende kjøreforhold 

Det er meldt svært vanskelige kjøreforhold mange steder i Norge mandag den 22 januar.
Med bakgrunn i dette vil det oppstå forsinkelser i våre trafikker på Østlandet. Vi ber om tålmodighet og forståelse for dette samt beklager ulempen dette måtte medføre for våre kunder.

26 Okt: Problemer med servere

Vi har hatt problemer med vår server i dag tidlig, dette har medført til at vi ikke har fått tatt imot bookinger og ED-filer. Feilen er nå rettet.Beklager de ulemper dette måtte medføre deg som kunde.

11 Mar: Vanskelige kjøreforhold

Det er kommet betydelige mengder med snø. Det kan innebære vanskelige kjøreforhold, samt at det kan oppstå forsinkelser med tanke på leveranser og innhentinger. Driften går som “normalt”, men beklager de ulemper som måtte oppstå grunnet dagens forhold.

25 Jan: Dagens situasjon og følgende restriksjoner

På bakgrunn av siste dagers alvorlige utvikling i smittesituasjonen på Østlandet og påfølgende nye restriksjoner, er det viktig at våre kunder med vareflyt i nedstengte kommuner sjekker at deres mottakere kan motta varene før de sendes. Det er også svært viktig at telefonnummer til mottaker blir oppgitt på bestillingen slik at levering kan avtales og utføres mest mulig hensiktsmessig og i tråd med anbefalte smittevernsprosedyrer. Denne situasjonen vil kunne påvirke vår drift og vårt tilbud, men vi gjør vårt aller beste for å opprettholde så tilnærmet normal drift som mulig. Har du spørsmål eller behov for mer informasjon så ta kontakt med oss.

6 Jan: Problemer med servere

Vi opplever problemer med tilgangen til vår webservice for øyeblikket.
Dette kan medføre problemer med prisberegning m.m.
Vår leverandør jobber fortløpende med å løse problemet.
Beklager ulempen dette måtte medføre for vår kunder.

10 Okt: Problemer med vår E-post

Vi opplever problemer med tilgangen til vår e-post for øyeblikket.
Vår leverandør jobber fortløpende med å løse problemet. Beklager ulempen dette måtte medføre for våre kunder.

Kontaktinformasjon

Våre tjenester

Hjelpeverktøy

Viktig informasjon

Gå til toppen